Trend: keramische vloer- en wandplaten voor een luxueuze uitstraling

Gepubliceerd op 08 November 2019

Steeds meer (ver)bouwers gaan voor XXL-tegels. Die doen de ruimte groter lijken en dragen bij tot een harmonieuze uitstraling. Maar ken je ook de keramische XXL-tegels met de luxueuze look van marmer of beton? Ze geven je interieur die gewilde wauwfactor. Tijd voor een kennismaking!

Minimum aan voegen

Mag je interieur klasse en stijl ademen? De Keramische XXL-tegels in luxueuze uitvoeringen zijn er voor vloeren en wanden. Je vindt ze het vaakst in de badkamer, maar eigenlijk kun je ze in elke ruimte van je huis plaatsen. Het formaat is 120 bij 120 cm voor vloertegels en 120 bij 240 cm voor wandtegels. Telkens bekom je een strakke belijning en een minimum aan voegen. Bekijk diverse looks en laat je inspireren.

Harmonieus ruimtegevoel

Zo komen we bij een eerste belangrijk voordeel: keramische XXL-tegels doen een kleine ruimte groter lijken. En een grote ruimte nóg groter. Je creëert een exclusieve uitstraling, net als in een luxehotel, maar dan helemaal op maat. Tip: kies dezelfde keramische plaat voor je vloer én wanden voor een harmonieus totaalbeeld. Bezoek een verkooppunt in je buurt en laat je adviseren. 

Stijlvol marmer

Marmeren tegels ogen erg chique, maar met keramische XXL-tegels ga je nog een stapje verder. Ontdek bijvoorbeeld de keramische XXL-tegels met marmerlook uit de Ultimate Carrara-collectie. De Ultimate Carrara vloer- en wandplaten hebben een kristalwitte achtergrond en grijze aders. Hun lichte uitstraling kun je doorbreken met zwarte accessoires of met zwart kraanwerk. Gedurfd en geraffineerd! Ontdek de Ultimate Carrara-collectie.

Tijdloos modern met beton

Als eens gedacht aan grijstinten voor je badkamer? Daarmee creëer je een rustige, maar warme uitstraling. Bovendien past de kleur grijs bij elke stijl. De Ultimate Crete is een lichtgrijze XXL-betonlookplaat die mooi samenvloeit met zwarte accenten en fluweel. Laat deze keramische platen aanbrengen op zowel de vloer als de wand voor een minimalistische vibe. Bang on trend!

Quasi geen onderhoud

Waarom je inloopdouche niet afwerken met keramische platen? Met keramische platen heb je immers minder voegen dan wanneer je tegels in standaardformaat zou gebruiken. Bijgevolg heb je minder poetswerk. Da’s meer tijd om te genieten! Bovendien zijn keramische platen kras-, hitte-, UV- en zuurbestendig, dus ze kunnen tegen een stootje. Zo ben je jaren gerust.

Reken op een vakman

De plaatsing van keramische platen is geen makkelijke klus, bovendien zijn er aangepaste tools voor nodig. Ga dus niet zelf aan de slag, maar huur een professionele plaatser in voor een look die klopt tot in de puntjes. Je zal verrast zijn door het resultaat!

Wil jij je vloeren en wanden een luxueuze uitstraling geven? Ontdek de keramische platen met beton- of marmerlook in een showroom in je buurt. Je krijgt er gratis advies op maat. Tip: Vraag alvast je gratis inspiratiebrochure aan. 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan