Besparen door je technieken of badkamer zelf te plaatsen? Bezoek Sack Zelfbouw op de Bisbeurs (8-16 oktober).

Gepubliceerd op 30 September 2022

Zin om tot 50% te besparen op de kosten van je (ver)bouwproject? Het kan door bepaalde klussen aan te pakken via zelfbouw. Ook zonder ervaring kan je zo een professioneel resultaat krijgen. Benieuwd? Bezoek de Bisbeurs tussen 8 en 16 oktober en rep je naar de stand van Sack Zelfbouw. Vergeet je (ver)bouwplannen niet mee te nemen!

Zelfverzekerd aan de slag dankzij zelfbouw

Maak je je zorgen over de kostprijs van je (ver)bouwproject? Weet dan dat je fiks kan besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Je technieken of je badkamer plaatsen bijvoorbeeld, kan je gerust ook zelf. Geen ervaring? Geen probleem! Je kan immers kiezen voor zelfbouw. In een notendop: je gaat aan de slag met een pakket op maat en heldere instructies, zodat je precies weet wat je te doen staat en snel opschiet. Jij bepaalt zelf je tempo en hulp is nooit ver weg. Ontdek hier hoe het werkt.

Van sanitair plaatsen tot zonnepanelen installeren

Bij Sack Zelfbouw vind je zelfbouwpakketten op maat voor diverse projecten. Voor het plaatsen van je verwarming, elektriciteit, sanitair en ventilatie. Maar ook voor het installeren van je badkamer en het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp. Al meer dan 20 jaar maakt de firma het verschil met professioneel advies, uitstekende begeleiding en hun keuze voor betrouwbare A-merken. Al meer dan 21.000 zelfbouwers kozen voor Sack Zelfbouw en konden zo enorm besparen. Lees de ervaringen van een zelfbouwer en vraag je gratis infogids aan.

Bezoek Sack Zelfbouw op de Bisbeurs en krijg advies

Mogelijk lijkt zelfbouw jou interessant, maar heb je nog vragen: Hoeveel kan ik precies besparen? Wat zijn de mogelijkheden voor mijn project? Hoe verloopt een traject met Sack Zelfbouw? Welke begeleiding kan ik krijgen? De adviseurs van Sack Zelfbouw beantwoorden je vragen, laten je kennismaken met een voordelige zelfbouwformule en geven advies. Van 8 t.e.m. 16 oktober vind je hen op de Bisbeurs in Flanders Expo, Gent. Ontdek hier de praktische gegevens.

(Ver)bouwplannen en zin om stevig te besparen via zelfbouw? Bezoek Sack Zelfbouw op de Bisbeurs in Gent (8-16 oktober) en krijg advies van hun zelfbouwexperts. Je kan je vragen kwijt, leert meer over de mogelijkheden en doet inspiratie op. Van een vliegende start gesproken! Kijk uit naar hal 5, standnummer 5400.

Kan je er niet bijzijn? Ga dan langs in een Sack Zelfbouw showroom wanneer het jou past, of neem contact op met hun specialisten.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan