• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!
Beste, wij zijn nog op zoek naar een kelderbouwer. Werf gelegen in Hasselt. Heb vernomen hier dat Peter Vlemmix vrij goed is in zijn werk van waterdichte kelders? En ook goedkoop?
Iemand enig ervaring met hem?
Beste, wij willen graag bouwen met Geostylix stenen. Ik zag dat u hiermee bouwde en dat u geen probleem vindt als mensen de gevel komen bekijken. Zou ik uw adres hiervoor mogen? Wij zijn benieuwd om de steen in het echt te zien! Bedankt. Mvg Kelly Coomans
Hallo,

ik zag je bericht uit 2018 ivm kalibreerelementen in een (oudere) zekeringskast.... hebben jullie dit erdoor gekregen voor de verkoop ?
Ik zit in hetzelfde nu : we willen het huis van m'n ouders verkopen...

Mvg, Joris.
Hallo Hennie, is de handleiding voor de K310 nog beschikbaar. Ik kreeg net een K310 maar helaas zonder handleiding of onderhoudsvoorschriften. Het werkt wel en veel kan je uitzoeken maar een handleiding zou zeker van pas komen. Ik kijk alvast uit naar je reactie.
Met vriendelijke groeten, Koen
Beste,

Ik las dat uw woning is gezet met de gevelsteen GeoStylistix. Ik ben zelf van Vorselaar en wil wel eens komen kijken.
Kan u uw adres delen?

Dankjewel.

Davy
IMG_2531.jpeg
Herkent iemand deze bouwkraan of weet wie de eigenaar is? Onze aannemer is failliet en negeert onze vraag om deze te laten verwijderen. Geeft ook niet door van wie deze is. Staat te Mol-Wezel

We hebben jammer genoeg niet veel info om op verder te gaan aangezien de contactgegevens op de kraan niet blijken te kloppen.
R
roosen00
weet je wie de currator is die t verder afhandeld ?


staat ze in de weg ?
L
layho1
Als ze van de aannemer zelf is dan zal dit iets voor de curator zijn (en kan het nog wel even duren). Als hij ze gehuurd heeft dan zal de eigenaar ze wel vrij snel komen terughalen
goeiedag , ik heb wat negatieve ervaringen gelezen ivm je bouw met SOD.
Kan je mij de naam van de firma noemen ? en wie was de projectleider ?
Zijn intussen de problemen wel opgelost ?
Beste, naast ons is een nieuwe hogere woning aangebouwd, er is geen rekening gehouden met de ventilatie roosters van ons toilet die vroeger aan de zijmuur zaten. Nu is er geen verluchting meer in ons toilet. Mag dat en hoe kan ik dit oplossen aub?
mvg
vincent
Hallo, Mijn mama heeft een hartziekte en kan dus heel slecht tegen de hitte.Op de ramen die niet opengaan plakt warmtewerende folie langs binnen .Omdat dit niet hielp hebben we isomo aan de binnenkant van de raam geplaatst. Hierna zijn alle ramen beginnen barsten. Ook werd de isomo nog vwarm (kan deze brand vatten Of smelten?
Zou dit een thermische breuk kunnen zijn?
Alvast bedankt voor jullie hulp
A
An&Tuur
Even bijkomstige vragen want mijn berichtvakje was vol:
1. Zou dit een thermische breuk zijn?
2. Gaan die ramen blijven verder scheuren En zo ja wat is het gevaar daaraan? Het is dubbel glas maar oud
3. Kunnen de ramen bij een stevige windvlaag volledig uiteen vallen of is dat een beetje te vlug gepanikeerd?
Wat kunnen jullie ons aanraden?
Alvast bedankt voor jullie reacties
Beste Anvb,

Ben jij tevreden over de kwaliteit en plaatsing van KAMO aub? Wij zouden er misschien ook willen bestellen.

mvg
GerryW
Wanneer de schilder al geweest is, maar de mouluren en de rosace nog hersteld moeten worden.. :Fietser op zijn bek:echt hé. Veel zotter moet het niet meer worden. En of ik dan voorzichtig kan zijn voor de verf... :LOL:
12790624.jpg
Tochtige Ranson Roosters
L
Laurensje
Heb vanaf 2 feb2023 nieuwe Ranson Roosters 9 stuks als ze dicht zijn komt er zoveel tocht en kou door heen dat je er gek van wordt, Door heel mijn huur woning DGW is tochtig en koud, Dit is echt niet normaal. Roosters moeten als ze dicht zijn ook dicht zijn en mag er geen tocht en kou doorheen komen. Want wat heeft het voor zin om roosters ter plaatsten die als ze dicht zijn tocht en kou door heen komen
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan