Dakterras

charel

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
9 apr 2010
Berichten
16.511
Waarderingsscore
1.329
Punten
113
Ik ben ook wel geïnteresseerd in die govadeck's voor- en nadelen :D
@charel en zijn die na al die tijd nog 'slip'-vrij?
Die zijn na 10 jaar nog altijd slipvrij, totaal niet te vergelijken met hout waarbij dit naast onderhoud het voornaamste nadeel.
Lukanar vermelde terecht het nadeel van een grotere uitzettingscoëfficiënt dan die van hout. Het betreft dan wel de uitzetting in de lengte terwijl hout dan weer meer uitzet in de breedte.
Sowieso moet daar bij beiden op een verschillende manier rekening mee worden gehouden bij de plaatsing. Hoe je dat doet wordt voor Govadeck uitvoerig beschreven in de plaatsingsvoorschriften.
 
  • Leuk
Waarderingen: dim

dim

Lid
Lid geworden
29 jul 2006
Berichten
878
Waarderingsscore
18
Punten
18
@TS, ik blijf erbij, lagere prijs moet zeker mogelijk zijn. Je moet gewoon de juiste mens vinden, want om eerlijk te zijn, dat ziet er mij eigenlijk wel een schoon werk uit, waar de betere pro ook goed op kan verdienen zelfs met alle aangehaalde moeilijkheden. Zoiets zou ik zeker zelf doen, en ik zou die optie toch overwegen, al dan niet met wat extra (betaalde) hulp om alles te versleuren.

snap nog steeds niet wat de "moeilijkheden" zijn, maar kom..; ik ben te leek om te snappen wat de doorsnee aannemer moeilijk of makkelijk vindt :)
onder het motto wat je zelf doet doe je meestal beter, dan toch eens bekijken hoor wat charel eerder voorstelde - en voor de rest nog wat zoeken naar andere aannemers, zodat we minsten een goed idee hebben van prijzen bij pro plaatsing - thx!
 
Bovenaan